(Poistunut julkaisusta)

GROUP CONTROLLER
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Saat kokonaisvastuun konsernin sisäisen laskennan kehittämisestä, koordinoimisesta ja ohjaamisesta. Pääset haastamaan itseäsi voimakkaan kasvumme ja monipuolisten kehittämisprojektiemme myötä.

Kasvun ja liiketoimintamme kehittymisen vuoksi haemme taloustiimiimme Helsingin Pitäjänmäkeen

GROUP CONTROLLERIA

Pääset haastamaan itseäsi monipuolisena ammattilaisena. Hyödynnät analyyttisyyttäsi sparratessasi liiketoimintajohtoa ja saat talousjohtajan tuen omalle kehittymisellesi. Olet kehittämässä konsernin sisäistä laskentaa, pääpaino taloudellisen kannattavuuden ja toiminnan tehokkuuden seurannan kehittämisessä sekä kuukausittaisten raporttien tuottamisessa ja tulosten analysoimisessa. Ohjaat ja ohjeistat konsernin budjetointi- ja ennusteprosesseja.

Tuotat eri tarkoituksiin taloudellisia selvityksiä ja ennusteita keskeisimmistä tunnusluvuista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä paikallisyksiköiden vastuuhenkilöiden, Business Controllerin sekä ulkoisen laskennan kanssa. Osallistut vahvasti erilaisiin raportoinnin kehittämisprojekteihin.

Odotamme sinulta
• hyvää kokonaisymmärrystä yrityksen talousasioista ja liiketoiminnan mittareista
• soveltuvaa talouden/laskentatoimen koulutustaustaa
• useamman vuoden aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
• hyvää järjestelmäosaamista

Lisäksi toivomme, että haluat kehittää itseäsi ja kiinnostut myös käsitteistä kuten Tiedolla johtaminen, Big Data ja IoT

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja analyyttinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet myös tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Sinulla on kykyä toimia luontevasti ja aikaansaavasti sekä tiimissä että itsenäisessä numerotyössä. Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin ja kykenet hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää raportointia kasvavassa konsernissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 19.1.2020 www.mercuriurval.fi viitenumero FI-13774. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.