(Poistunut julkaisusta)

Group Controller / Rudus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020


Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 1070 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 363 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme

Group Controlleria

vastaamaan Rudus Groupin konserniraportoinnista. Toimit esimiehenä konsernilaskentatiimille, joka tukee organisaatiomme johtamista tuottamalla päätöksentekoon osuvia analyysejä, raportteja ja laskelmia. Konsernilaskentatiimin tehtäviin kuuluu Rudus Groupin tuloksen kokoaminen ja konsolidointi, tulosanalyysit sekä ennusteiden ja strategisten suunnitelmien tuottaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun taloustiimin ja konsernin taloushallintotiimin kanssa. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Odotamme sinulta:

  • Vähintään 8 vuoden työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
  • Useamman vuoden kokemusta ja näyttöjä taloushallinnon esimiestyöstä. Johdat luontevasti ja aikaansaavasti tiimiäsi sekä olet tottunut työskentelemään itsenäisellä ja käytännönläheisellä otteella.
  • Vankkaa kokemusta konserniraportoinnista sekä vahvaa kirjanpidon ja IFRS-laskentastandardien osaamista
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Eduksesi katsotaan aiempi kokemus HFM- ja SAP-järjestelmistä sekä SOX-säännösten tuntemus
  • Hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä paineensietokykyä
  • Vahvoja analyyttisiä taitoja, järjestelmällistä työskentelytapaa ja tarkkuutta
  • Proaktiivisuutta ja käytännöllistä lähestymistapaa ongelmanratkaisuun

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi kansainvälisessä konsernissamme. Saat ympärillesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Työkulttuurimme on joustava ja rento ja elämme vahvasti Ruduksen työnantajalupauksen mukaisesti: "Osaavassa porukassa on ilo työskennellä, Omistajuus on ylpeyttä omasta työstä ja Yhteistyö on muiden huomioimista".

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultit Satu Lannetta to 26.11. klo 10–11, puh. 020 746 9484 ja Irene Turakainen ma 30.11. klo 9–10, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 3.12.2020 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.