Group Business Controller
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt Group Business Controlleria Helsinkiin!

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.” 

Oletko analyyttinen, liiketoimintahenkinen, tarkka ja erinomaiset IT- sekä vuorovaikutustaidot omaava talouden ammattilainen, jolla on kyky nähdä iso kuva ja hahmottaa nopeasti oleellinen? Oletko hyvä mallintamaan ja pystytkö pukemaan luvut ja analyysit sujuvasti tarinoiksi sekä viestimään ja esittämään monimutkaisia laskelmia ja analyyseja ymmärrettävästi johdolle? Meillä on kuvauksen täyttävälle ammattilaiselle avainrooli tarjolla Group Control -tiimissä!

Group Business Controllerin roolissa vastuualueesi pitää sisällään mm. konsernin ennustamiseen ja raportointiin liittyviä avaintehtäviä, kuten ennusteen konsolidointi, analysointi, tarkistus sekä raportointimateriaalin tuottaminen konsernin ylimmälle johdolle. Vastuullesi kuuluu myös ennusteiden luotettavuuden jatkuva arviointi ja johdon riskiraportointi osana rullaavaa ennustamista. Vastaat myös konsernin vuosisuunnitteluprosessin sujuvuudesta, KPI-seurannasta sekä konsernin pitkän aikavälin strategisen taloussuunnitelman raportoinnista ja mallintamisesta.

Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintasegmenttien Business Control -toimintojen, muiden konsernitalousfunktioiden sekä ylimmän johdon kanssa.

Rooliin kuuluu myös paljon ad-hoc tyyppistä talousanalyysien, raporttien ja laskelmien laadintaa konsernijohdon tilauksesta ja joskus hyvinkin nopealla aikataululla. Roolin kehitystehtävät liittyvät konsernin raportoinnin tehostamiseen ja kehittämiseen sekä tulossa oleviin uusiin talousjärjestelmiin.

 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, mikäli sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi sekä määrätietoinen ja aktiivinen työskentelyote. Sinulla on myös kiinnostusta kehittää konsernilaskentaa, kontrolleja ja raportointia hyödyntämällä uusimpia ja moderneimpia talouden ja data-analytiikan työkaluja. Olet analyyttinen ongelmanratkaisija, toimit tehokkaasti myös paineen alla ja kykenet tarvittaessa tekemään itsenäisiä ja nopeita päätöksiä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. KTM laskentatoimi tai rahoitus) sekä mielellään vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista sisäisen laskennan tehtävistä esimerkiksi suuren tai keskikokoisen listayhtiön konsernitaloudessa. Kokemus ulkoisesta laskennasta katsotaan eduksi. Erinomaiset IT-taidot (etenkin Excel) ovat edellytys tässä roolissa menestymiselle.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä, ota yhteyttä: Talente: Tuija Kinnunen  puh 040 673 5262 tai Tuire Ollila-Mayers puh. 050 366 5202 : 13.1.2022 klo 12-14 tai 20.1.2022 klo 12-14.

Hae tehtävään 31.01.2022 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544056
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki