(Poistunut julkaisusta)

Group Business Controller
Traffic Management Finland Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme osaksi asiantuntevaa tiimiämme vakituiseen työsuhteeseen

GROUP BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtävä sijoittuu liikenteenohjausyhtiömme talous- ja rahoitusosastolle. Työpisteesi sijaitsee toimitiloissamme Pasilassa. Tehtävässä raportoit yhtiömme talous- ja rahoitusjohtajalle (CFO).  

Pääasialliset työtehtävät

Tässä vastuullisessa tehtävässä toimit avainroolissa , jossa edistät talousohjausta yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Pääasialliset työtehtäväsi:

 • Konsernin talouden suunnitteluprosessit ja talouden suunnittelu
  1. Yhteistyössä CFO:n ja liiketoimintojen talousvastaavien kanssa suunnitella konsernin taloutta lyhyellä (operatiivinen suunnittelu ja budjetointi) ja pitkällä (strategiasuunnittelu) tähtäyksellä.
 • Johdon raportointi ja siihen liittyvä analysointi
  1. Tehtäväkenttäsi kattaa myös konsernitasoisen talouden analysoinnin ja raportoinnin konsernin talouden ohjaamiseksi ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  2. Samalla kehität myös talouden ennusteprosessia.
 • Muut talouden raportointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät erikseen sovittavat tehtävät
  1. Koska olemme uusi yhtiö ja kehitämme toimintaamme voimakkaasti, osallistut myös useisiin talouden ja liiketoiminnan kehitysprojekteihin.

MENESTYKSEKÄS TEHTÄVIEN HOITAMINEN EDELLYTTÄÄ:

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on laaja kokemus yksityisen sektorin talouden prosesseista - sekä ulkoisen että sisäisen laskennan näkökulmasta. Lisäksi eduksesi lasketaan aikaisempi kokemus julkisen talouden prosesseista.

Tehtävässä on tärkeää kehittää toimintaa jatkuvasti. Siksi toivomme, että olet erittäin kiinnostunut viemään toimintaa eteenpäin analyyttisellä otteella. Tästä sinulla saa mielellään olla vankkaa näyttöä esimerkiksi monitoimiala- tai holding -rakenteisen konsernin prosessien ja hankkeiden parista.

Koulutuspohjana sinulla on esimerkiksi ekonomin tai tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinto. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta myös hyviä verkostoitumis- ja kommunikointitaitoja.

TARJOAMME SINULLE monipuoliset tehtävät liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä, sekä mahdollisuuden olla rakentamassa uutta suomalaista liikenteenohjauksen menestystarinaa.

Työntekijöidemme viihtyvyys ja työssä jaksaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Työsuhde-etuihimme kuuluvatkin mm. liikunta- ja kulttuuriedut, lounasetu, työmatkatuki ja kattava työterveyshuolto. Joustavat työajat mahdollistavat hyvin myös työ- ja vapaa-ajan yhdistämisen. Moderneista toimitiloistamme, pian avautuvan Pasilan Triplan kupeesta, löytyvät mm. aktiivineuvotteluhuone kuntopyörineen, hyvätasoinen lounasravintola, parkkihalli ja kuntosali.

Liity joukkoomme kehittämään palveluitamme ja luomaan parasta suomalaista työpaikkaa!

Hae paikkaa täyttämällä 28.8.2019 mennessä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c23a1092

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa CFO, talous- ja rahoitusjohtaja Ilkka Virtanen 16.8 klo 13:00 - 15:00 ja 22.8 klo 15:00 - 16:00 p. 040 545 0151  ilkka.virtanen@tmfg.fi

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.___________________________________________