(Poistunut julkaisusta)

Group Business Controller, Vantaa
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Haemme nyt joukkoomme Group Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle, aloitus sopimuksen mukaan. 

Työskentelet konsernin controlling-tiimissä, ja raportoit konsernin talousjohtajalle. Group Business Controllerina vastaat Metsähallitus-konsernin budjetointi- ja ennusteprosesseista ja niiden toimivuudesta sekä konsernin raportoinnista. Raportointitoiminnot uudistuvat ja otamme käyttöön SAP BPC -budjetointi- ja ennustejärjestelmän, joten saat mahdollisuuden tuoda esiin ideoitasi ja jättää kädenjälkesi toimintoihin. Metsähallituksen taloushallintoa hoidetaan pääasiassa Rovaniemellä ja Vantaalla, kirjanpitojärjestelmämme on SAP S/4 HANA. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa kaupallista koulutusta. Olet SAP-järjestelmän osaaja, hallitset budjetoinnin ja ennustamisen prosessit ja ohjaat niitä jämäkästi. Sinulla on kokemusta raportoinnin uusimisesta ja rakentamisesta ja tunnet siihen liittyvät haasteet. Työssä tarvitset englannin kielen taitoa ja kokemusta raportoinnin kehittämistehtävistä, eduksi katsotaan esimies- tai tiiminvetäjäkokemus ja ruotsin kielen taito. Työtavoiltasi olet analyyttinen ja innostava kehittäjä, joka tuo selkeästi näkemyksiään esille. Toivomme sinulta myös tarkkuutta asioiden hoitamisessa, aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työtapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus-konsernin talousjohtaja Heli Lehtonen, puh. 040 823 7313. Tavoitettavissa parhaiten 8.4.2020 klo 12-16 ja 14.4.2020 klo 15-17 ja 17.4.2020 klo 12-14, mutta myös muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.