(Poistunut julkaisusta)

GROUND CONTROLLER
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Osastomme kasvun myötä etsimme kahta reipasta ja motivoitunutta Ground Controlleria Ground Operations and Control -osastolle. 

Maapalveluosasto (Ground Operations) huolehtii Norran lentävän miehistön operatiivisista kuljetuksista ja maapalveluiden valvonnasta laatu- ja turvallisuusnäkökulmat huomioon ottaen. Ground Controller toimii läheisessä yhteistyössä Operations Control Centerin kanssa ja on "yhtiön silmät lentokentällä". Uuden catering-toiminnon myötä Ground Controller hoitaa myös ATR- lentokoneiden cateringkuormauksiin liittyviä tehtäviä.

 

Mitä me odotamme? 

 • sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa
 • joustavaa ja positiivista #kylläonnistuu-asennetta
 • vähintään B-ajokorttia
 • nuhteetonta taustaa
 • hyvää paineensietokykyä, koordinointitaitoa sekä pitkäjänteisyyttä
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • sopeutumista joustaviin työaikoihin (sisältää osin ilta- ja viikonlopputöitä)
 • tiimihenkeä sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti
 • valmiuksia lievästi kuormittavaan fyysiseenkin työhön
 • logistiikka-/ilmailualan tai asematason tuntemus katsotaan eduksi
 • hygieniapassi ja cateringalan tuntemus katsotaan eduksi

 

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen ovat meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen sekä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Lue lisää meistä kotisivuiltamme www.flynorra.com ja tutustu Norran porukkaan oheisen Norra-videon kautta!

 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 15.3.2018 mennessä. Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.

Hakeminen

Työt alkavat hyväksytyn suppean turvallisuusselvityksen jälkeen sovittuna ajankohtana.

Lue lisää meistä www.flynorra.com. Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Odotamme hakemustasi ja CV:täsi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit lähettää mahdolliset hakua koskevat tiedustelusi myös sähköpostiosoitteeseen rekry@flynorra.com.

 

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi