(Poistunut julkaisusta)

Grillityöntekijöitä Lahteen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme osa-aikaisia grillityöntekijöitä Lahteen. Vuoroja tarjolla noin 2-4 viikossa. Työt painottuvat ilta- ja viikonloppuvuoroihin, joten tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme vaadi, mutta katsomme sen eduksi. Asiakaspalveluhenkinen asenne ja reipas työskentelyote ovat tärkeässä roolissa tehtävää täytettäessä!

Odotamme sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy kiireen keskellä. Nautit myyntityöstä ja monipuolisesta työnkuvasta, jossa jokainen työpäivä on erilainen.
Pystyt työskentelemään myös iltaisin sekä viikonloppuisin.
Olet valmis suorittamaan hygieniapassin, mikäli tätä ei valmiina ole.
Eduksi laskemme, mikäli sinulla on aikaisempaa kassakokemusta tai myyntityökokemusta
Huomioi, että asiakkaamme kouluttaa sinut täysin työhön, joten asenne ratkaisee tässä paikassa!

Muut tiedot
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03-873200 (arkisin 9-15), jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.08.2020 mennessä.