(Poistunut julkaisusta)

Grillityöntekijä Kivimaan Burger Mafialle!
Nicacee Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Nicacee Ky
Voimme luvata sinulle yhden asian. Nälkä lähtee! Burger Mafialla herkuttelet perinteisen grilliruoan lisäksi herkullisillä kebabeilla, pitsoilla ja talon omilla special-annoksilla, jotka vaihtelevat aina sesongin mukaan.

Toimipisteemme ovat Lahden Kärpäsessä ja Kivimaalla. Ulkona ei tarvitse hytistä tai sotkea auton istuimia kastikkeilla, koska meillä on viihtyisät sisätilat ruokailuun molemmissa pisteissä. Tervetuloa syömään hyvin, ja taas jaksaa!
Toimenkuva
Perinteinen Lahen Grilli Burger Mafia etsii kauttamme osa-aikaista grillityöntekijää Kivimaan toimipisteelleen. Viikoittaiset työtunnit tehtävässä ovat noin 20-30, ja työvuorot ajoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9-3:30 väliselle ajalle.

Aikaisempaa kokemusta grillityöstä emme edellytä sillä asiakkaamme etsii itselleen huipputyyppiä, joka kiinnostunut oppimaan grillityöskentelyn salat.
Odotamme sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy kiireen keskellä. Nautit myyntityöstä ja monipuolisesta työnkuvasta, jossa jokainen työpäivä on erilainen.
Pystyt työsketelemään myös iltaisin sekä viikonloppuisin.
Olet valmis suorittamaan hygieniapassin, mikäli tätä ei valmiina ole.
Eduksi laskemme, mikäli sinulla on aikaisempaa kassakokemusta tai myyntityökokemusta
Huomioi, että asiakkaamme kouluttaa sinut täysin työhön, joten asenne ratkaisee tässä paikassa!
Muut tiedot
Tiedustelut paikkaa koskien vain Eezy Vmp Lahden toimistolta.

Kiinnostuitko ja haluaisit olla osana perinteistä Lahtelaista Grilliä? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03-873200 (arkisin 9-15), jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.