(Poistunut julkaisusta)

Grillityöntekijä, keikkatyö (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme nyt grillityöntekijää pitkäaikaiseen keikkatyöhön Kangasalan Kaivantoon. Töitä on ympäri vuoden tarpeen mukaan, muutamasta päivästä viikossa muutamaan päivään kuukaudessa.

Käytännössä työssä vastataan itsenäisesti grillin toiminnasta, eli grillituotteiden myynnistä ja valmistuksesta sekä grillin yleisestä ylläpidosta, kuten siistinä pitämisestä. Työssä vaaditaan voimassa olevat hygienia- ja anniskelupassit.

Työ edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä erityisesti paineensietokykyä ja toimintakykyä hektisissäkin tilanteissa. Tehtävä vaatii myös jonkinlaista käsitystä ruuanvalmistuksesta. Kokemus kassan käytöstä katsotaan eduksi.

Työ on keikkatyötä tarvittaessa työhön kutsuttaessa. Työvuorojen määrä vaihtelee suuresti ja ne ovat vaikeasti ennustettavissa, joten työ sopii parhaiten hyvin joustavassa elämäntilanteessa oleville, kuten eläkeläisille tai opiskelijoille. Työvuorot sijoittuvat päivä- tai ilta-aikaan, usein pe-la välille.

Kaipaatko hieman lisätienestiä ja aitoa grillitunnelmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.