(Poistunut julkaisusta)

Grillimyyjä, Lapuan Grilli
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Lapuan Grilli on vanhin Lapualla edelleen toiminnassa oleva grilli, joka sijaitsee Lapuan keskustassa keskeisellä paikalla torin vieressä. 52-vuotias perheyritys on osa Lapuan Grilli Oy -osakeyhtiötä, johon kuuluu grillin lisäksi Hietalan Leipomo sekä Honkimetsän Herkku.

Etsimme Lapuan Grillille reippaita GRILLIMYYJIÄ kesäkaudelle 2020!

Omaatko positiivisen asenteen eikä hymysi hyydy hektisissäkään tilanteissa? Etsitkö vauhdikasta ja monipuolista kesätyöpaikkaa? Liity osaksi Lapuan Grillin tiimiä, ja pääset tutustumaan asiakaspalvelun sekä ruuan valmistuksen saloihin!

Grillimyyjänä ensisijaisia työtehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä grilliruokien valmistus. Lisäksi huolehdit tilojen yleisestä siistiydestä. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme hakijoilta kuitenkin:

- reipasta ja iloista asennetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja paineensietokykyä
- hygieniapassia
- 18 vuoden ikää

Töitä on tarjolla aamu-, ilta- ja yövuoroissa viikon jokaisena päivänä. Työsuhde on osa-aikainen, tunnit sopimuksen mukaan. Työt alkavat aikaisimmillaan jo helmikuun alusta ja jatkuvat aina kesän loppuun asti. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon kesän jälkeenkin!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, huippu työkaverit sekä aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Jätä hakemuksesi unelmiesi kesätyöpaikkaan osoitteessa: www.go-on.fi! Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.