(Poistunut julkaisusta)

Grillimyyjä, Lapuan Grilli
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Lapuan Grilli on vanhin Lapualla edelleen toiminnassa oleva grilli, joka sijaitsee Lapuan keskustassa keskeisellä paikalla torin vieressä. 51-vuotias perheyritys on osa Lapuan Grilli Oy -osakeyhtiötä, johon kuuluu grillin lisäksi Hietalan Leipomo sekä Honkimetsän Herkku. Etsimme nyt Lapuan Grillille

GRILLIMYYJIÄ

Työnkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassan käyttö, grilliruokien valmistaminen sekä tilojen siistiydestä huolehtiminen. Töitä on tarjolla sekä aamu- että iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Elämäntilanteesi mukaan työ voi olla joko päivä- tai ilta- ja viikonloppupainotteista. Työtunteja tarjoamme n. 25-30 h/vko tai sopimuksen mukaan.

Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten emme odota aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme hakijoilta kuitenkin
- reipasta asennetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- paineensietokykyä
- hygieniapassia
- 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, huippu työkaverit sekä aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli olet valmis tarttumaan tilaisuuteen, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.