(Poistunut julkaisusta)

Grilli-kahvilatyöntekijä, Stop 'n Go Grill
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme ahkeraa GRILLIMYYJÄÄ Heinolaan tunnetulle Stop 'n Go Grillille!

Työtehtävät koostuvat grillin monipuolisista työtehtävistä, kuten annosten valmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Olethan erittäin asiakaspalveluhenkinen ja omatoiminen, sillä työ vaatii kykyä itsenäiseen työsketelyyn. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on ehdoton, sillä työ sijaitsee valtatien varrella eikä sinne ole mahdollista päästä muilla keinoin. Hygieniapassi katsotaan myös eduksi.

Tehtävä on osa-aikainen ja olethan valmis tekemään ilta- ja viikonloppupainoitteista työtä (vuorot grillin aukioloaikojen mukaan).

Kiinnostuitko? Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan liikkeissäsi nopea.


Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Ville Väkeväinen,044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi