(Poistunut julkaisusta)

Grant writer
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 


 Haemme Palveluyksikköön ”Grant writing” -asiantuntijaa edistämään Laurean tutkimus- kehittämis- ja innovaatio (TKI) –hanketyötä. 

Etsimämme osaajan vastuulla on TKI-hankehakemusten kirjoittaminen. Työtehtäviisi kuuluu mm. sopivien TKI-rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen ja niistä tiedottaminen, TKI-hankkeita valmistelevan henkilöstön neuvominen TKI-rahoituksen hankkimiseen liittyvissä asioissa, osallistuminen rahoitushakemusten valmisteluun aktiivisessa yhteistyössä rahoitusta hakevan asiantuntijan kanssa, yhteydenpito TKI-toimintaa rahoittaviin tahoihin sekä henkilöstön kouluttaminen TKI-rahoitusta koskevissa asioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun TKI-tiimin, talousvastaavien sekä tutkimusohjelmien johtajien kanssa. 

Hakijalta odotamme:

  • ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, tohtorintutkinto katsotaan eduksi
  • kokemusta TKI-rahoituksen menestyksellisestä hakemisesta
  • hyvää osaamista keskeisistä TKI-rahoitusinstrumenteista
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • itsenäistä työtapaa, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  • yhteistyökykyä ja motivaatiota asiakaspalvelutehtäviin
  • vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä innostaa
  • tiimipelaajan taitoja

Lisäksi katsomme eduksi sisältöosaamisen jollakin seuraavista Laurean osaamisalueista: uudistuva sosiaali- ja terveysala, Palveluliiketoiminta ja kiertotalous ja  Kokonaisturvallisuus. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin. 

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan Leppävaarassa Espoossa tai Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

 Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Sanna Juvonen (sanna.juvonen@laurea.fi tai 040 5413312: 11.2 klo 9-11, 14.2. klo 13-15 tai 24.2 klo 9-11) ja vararehtori (TKI) Mari Vuolteenaho (mari.vuolteenaho@laurea.fi, tai 050 4085951: 18.2. klo 12.30-13.30.)