(Poistunut julkaisusta)

Grant writer
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme joukkoomme kahta

”Grant writing” -asiantuntijaa 

edistämään Laurean tutkimus- kehittämis- ja innovaatio (TKI) -hanketyötä 

Etsimämme osaajien vastuulla on TKI-hankehakemusten kirjoittaminen. Työtehtäviisi kuuluu mm. sopivien TKI-rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen ja niistä tiedottaminen, TKI-hankkeita valmistelevan henkilöstön neuvominen TKI-rahoituksen hankkimiseen liittyvissä asioissa, osallistuminen rahoitushakemusten valmisteluun aktiivisessa yhteistyössä rahoitusta hakevan asiantuntijan kanssa, yhteydenpito TKI-toimintaa rahoittaviin tahoihin sekä henkilöstön kouluttaminen TKI-rahoitusta koskevissa asioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun TKI-tiimin, talousvastaavien sekä tutkimusohjelmien johtajien kanssa. 

Hakijalta odotamme:

  • ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, tohtorintutkinto katsotaan eduksi
  • kokemusta TKI-rahoituksen menestyksellisestä hakemisesta
  • hyvää osaamista keskeisistä TKI-rahoitusinstrumenteista
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • itsenäistä työtapaa, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  • yhteistyökykyä ja motivaatiota asiakaspalvelutehtäviin
  • vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä innostaa
  • tiimipelaajan taitoja

Lisäksi katsomme eduksi sisältöosaamisen jollakin seuraavista Laurean osaamisalueista: uudistuva sosiaali- ja terveysala, digitalisoituva ja teknologisoituva yhteiskunta, vastuullinen palveluliiketoiminta ja kokonaisturvallisuus. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin. 

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan Leppävaarassa Espoossa tai Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia, ja niissä on kuuden kuukauden koeaika.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Sanna Juvonen (sanna.juvonen@laurea.fi tai 040 5413312: 10.9 klo 12-16, 12.9 klo 12-16 tai 18.9 klo 8.30-11) ja vararehtori (TKI) Mari Vuolteenaho (mari.vuolteenaho@laurea.fi, tai 050 4085951: 10.9. klo 8.30-9.30, 13.9.klo 14-15 tai 17.9. klo 13-14).