(Poistunut julkaisusta)

Graduate - Business Solutions
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Viihdytkö työssä, jossa kehitetään liiketoimintaa?
Kiinnostaako kansainvälisyys?

Hae mukaan

GRADUATE-OHJELMAAMME

Sijaintipaikkakunta joko Joensuu tai Espoo

18 kuukauden Graduate-ohjelmamme on suunnattu vastavalmistuneille tai pian valmistuville, jotka etsivät asiantuntijauran nostetta ja kansainvälistä kokemusta ja joilla on kykyä kehittyä tulevaisuuden huippuammattilaisiksi. Saat mahdollisuuden tehdä näköalapaikalla globaalin yrityksen liiketoiminnan kehitystyötä. Ohjelmaan sisältyy myös 3 kk:n ulkomaanjakso, joka ajoittuu keväälle 2019. Harjoitteluvaiheessa tehtävä on määräaikainen, mutta Graduate-ohjelman kautta sinulle tarjoutuu mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä omistat nimetyt tuote-, ratkaisu- tai palvelukonseptit ja ohjaat niiden tuote- ja palvelukehitystä, määrittelet ratkaisun vaatimuksia, koordinoit ratkaisuun liittyvää kansainvälistä yhteistyötä ja valmistelet konseptin markkinalanseerausta kuten positiointia, asiakaslupausta ja erottautumistekijöitä. Konseptisi liittyvät tyypillisesti ihmisten kulkemiseen ja turvallisuuteen, ja sisältävät digitaalisia ohjelmistoratkaisuja yhdistettynä elektronisiin laitteisiin ja palveluihin. Osallistut mahdollisuuksien puitteissa myös muiden konseptien kehittämiseen ja markkinaymmärryksen kasvattamiseen.

Ideaalihakija on korkeakoulusta valmistunut tai valmistuva, liiketoiminnallisesti orientoitunut digitaalista maailmaa ymmärtävä tekijä, joka haluaa työskennellä tuotteistamisen, markkinapositioinnin ja tuotekehityksen parissa. Muita tärkeitä eväitä ovat itsenäinen työskentelyote, sujuva suomen ja englannin kielen taito ja matkustusvalmius useamman kerran kuukaudessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of digital and service solutions,
Panu Hällfors, p. 040 577 2876.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja laaja-alaisen näköalapaikan maailman johtavassa turvallisuusalan yrityksessä ja mahdollisuuden olla avainpelaajan roolissa rakentamassa yhteiskunnan digitalisaatiota, joustavan kulkemisen, tilankäytön ja turvallisuusalan menestystarinaa. Kollegoinasi sinulla on kokeneita liiketoiminnan kehittämisen ja tuotehallinnan asiantuntijoita.

Täytä hakemuksesi 5.8.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b39bafd4&lang=fi-FI - haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten on hienoa jos laitat hakemuksen mahdollisimman pian!