(Poistunut julkaisusta)

Graafitietokantaosaaja, Fail-Safe Solutions Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
Etsimme asiakkaallemme Fail-Safe IT Solutions Oy:lle graafitietokantojenosaajaa osa- tai kokoaikaisiin työtehtäviin. Mikäli tietokantojen solmut pysyvät tiukasti käsissäsi ja haluat kasvaa alalla, tämä paikka voi olla sinun. Lue alta lisää ja hae heti!
KUVAUS
Graafitietokantaosaajan työtehtävässä pääset työskentelemään innovatiivisessa ja tiiviissä työyhteisössä Backend-suunnittelu sekä toteutusratkaisujen parissa. Tämä tehtävä sopii niin opiskelijalle kuin graafiititetokannoista jo aiempaa kokemusta kerryttäneelle ammattilaiselle, sillä tässä tehtävässä osaaminen ratkaisee!

Tarjoamme


* Vastuullisen työnkuvan
* Hyvät ja moninaiset urakehitysmahdollisuudet
* Innovatiivisen työympäristön

TYÖNKUVA

* Backend-suunnittelutehtävät
* Asiakasyritysten taustajärjestelmien suunnittelu ja toteutus
* Graafitietokantaprojektien hallintaan ja ylläpitoon liittyvät työtehtävät


Tässä työtehtävässä toteutat Backend-suunnittelua yrityksen toisen graafitietokantaosaajan kanssa. Fail-Safe IT Solutions Oy tekee asiakasyrityksilleen tausta- ja käyttöjärjestelmiä. Tämä tehtävä sisältää taustajärjestelmien suunnittelua.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Graafitietokantaosaamista (tietokannalla ei merkitystä)
* Sujuva englannin kielen taito
* Kiinnostusta ja halua kasvaa alalla


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu 2020
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fail-Safe Solutions Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fail-Safe IT Solutions Oy (Fail-Safe) on kotimainen, vuonna 2010 perustettu innovaatio- ja teknologiayritys. Fail-Safe on erikoistunut tietueiden hallintaan, vaatimusten vastaavuuteen, tietoturvaan, korkeaan käytettävyyteen sekä toiminnan jatkuvuuteen. Yrityksen asiakkaina on sekä kotimaisia, ulkomaisia ja monikansallisia finanssi-, terveydenhuolto-, tietotekniikan palvelu- ja tietoturva-alojen yrityksiä.
Lue lisää: https://fail-safe.net/fi