(Poistunut julkaisusta)

Graafisen suunnittelun harjoittelija, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko tuottaa vaikuttavia sisältöjä? 

Haemme nyt joukkoomme graafisen suunnittelun kesäharjoittelijaa Espooseen.

Graafisen suunnittelun harjoittelija

Harjoittelijana olet osa markkinointitiimiämme. Tehtäväsi on toteuttaa alueyhtiöiltämme ja muilta sisäisiltä asiakkailtamme tulevia markkinointimateriaalien tilauksia. Olet mukana kesän ajan myös tapahtumamarkkinoinnin toimenpiteiden toteuttamisessa. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja can do –asenne.

Odotamme sinulta

  • Adoben Creative Cloudin ohjelmista ainakin InDesignin, Illustratorin ja Photoshopin hallintaa
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja ripeää työskentelyotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja  
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja 

Työn aloitusaika voidaan sopia joustavasti esimerkiksi opiskelujesi aikataulujen mukaan, aloitus kuitenkin viimeistään 3.6. Toivomme, että voit työskennellä elokuun loppupuolelle saakka. Harjoittelupalkka tehtävästä on noin 1600 e/kk.  

Jos työnkuvaus tuntuu sopivan sinulle kuin nenä päähän, hae meille - teemme valinnan heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä antaa Iris Kieme, puh. 040 900 4900 keskiviikkona 13.2. klo 9-10 ja 14-15 sekä 20.2. klo 9-10 ja 14-15. 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tarjoamassa uransa alkutaipaleella oleville nuorille laadukkaita ja hyviä kesätyökokemuksia.