(Poistunut julkaisusta)

Graafisen alan harjoittelija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Oletko sinä innokas luomaan Espoon kaupungin Talouspalveluille uutta visuaalista ilmettä?
Tarjoamme harjoittelupaikkaa graafisen alan opiskelijalle.

Meidän kanssamme pääset rakentamaan ja luomaan uutta. Tavoitteenamme on uudistaa ja saattaa esitysmateriaalimme nykyaikaiseksi ja vastaamaan sitä tahtotilaa, jota kohti etenemme Tulevaisuuden Talouspalvelut -muutosmatkallamme.

Toivomme sinulta:
- Uudistavaa visuaalista silmää
- Tulevaisuuteen peilaavaa katsetta
- Kykyä muuttaa visiomme kuviksi ja myyviksi sekä houkutteleviksi esitysmateriaaleiksi
- Aikatauluissa pysymisen taitoa
- Työhön tarttuvaa otetta

Haastattelut toteutetaan viikkojen 41 ja 42 aikana.

Työpaikan nimi: Talouspalvelut

Työaika: 36h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Graafisen alan opiskelija. Harjoittelun tulee liittyä opiskeluun.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Talouspalvelut -palveluyksikkö vastaa Espoon kaupungin keskitetyistä taloushallinnon palveluista. Yksikkö tuottaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja, myyntilaskupalveluja sekä ohjeistaa, tuottaa ja kehittää kaupunkitasolla ostopalveluja ja ostolaskujen käsittelypalveluja. Yksikkö tuottaa myös controller-palveluja konsernihallinnolle ja palveluyksikön tarvitsemia tuki- ja asiantuntijapalveluja.


Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.