Graafinen suunnittelija
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme graafista suunnittelijaa tuotepakkausten suunnittelutehtäviin

Asiakasyrityksemme toteutta pienimuotoista brändiuudistusta, jonka keskeisiin osa-alueisiin kuuluu nykyisten tuotepakkausten uudelleen suunnittelua. Työtä tehdään tuntimuotoisesti tarpeen mukaan, joinakin viikkoina voi olla 10 tuntia ja joinakin viikkoina vain muutamia tunteja. Työmäärä siis vaihtelee tilanteen mukaan.

Paikka sopii hyvin alan osaajalle, joka on lisätienestiä vailla. Alkuperehdytyksen jälkeen töitä on mahdollista tehdä kokonaan etänä.

Tarjoamme sunnittelualan tekijälle:

- hyvän keinon lisätienesteihin omien aikataulujen puittessa

- mahdollisuuden toteuttaa visioitaan ja kerryttää arvokasta työkokemusta eteenpäin menevän yrityksen matkassa

- joustavan työaikamallin, jossa kiinteää työaikaa tärkeämpää on, että suunnitellut asiat toteutuvat sovittujen aikataulujen puitteissa

Jos kiinnostuit työpaikasta, laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisätiedot ja yhteydenotot ainoastaan sähköpostitse:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509819
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti