Graafinen suunnittelija
Mandatum Life

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Etsimme graafista suunnittelijaa, joka tuo visuaalista vahvistusta markkinointitiimiimme. Pääset työskentelemään arvostetun ja ainutlaatuisen Mandatum-brändin kanssa, mikä tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia graafiselle suunnittelutyölle. Olet osa 17-henkistä markkinointi- ja viestintäyksikköä, mutta teet läheistä yhteistyötä myös talon muiden osaajien kanssa.

Sinun roolisi 

Työssä pääset osallistumaan markkinointikampanjoiden konseptointiin ja suunnitteluun. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu someaineistojen, bannereiden, printtiaineistojen sekä erilaisten markkinointia ja myyntiä tukevien materiaalien tuotanto. Markkinointitiimissä työskentelee lisäksesi myös toinen graafisen suunnittelun ammattilainen.

Onnistumisen edellytykset 

Sinulla on vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja olet aikaansaava. Osaat viedä brändiä visuaalisesti eteenpäin ja monistaa aineistoja johdonmukaisesti eri tarpeisiin. Käytät sujuvasti yleisimpiä graafisia ohjelmia, olet tuottanut materiaalia eri digikanaviin ja bannerimainonnan eri muodot ovat sinulle tuttuja. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myös videoeditoinnista tai animoinnista. Työotteesi on positiivinen sekä huolellinen ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Olet oma-aloitteinen, rohkea etkä kaihda nopeatahtistakaan työrytmiä.  Sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisistä graafisen suunnittelun tehtävistä. 

Sinulle tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi nyt jo toista kertaa peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä positiivinen, innostava ja ammattimainen työyhteisö. Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tarjoamme joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Tehtävä on vuoden kestävä määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään 9.8.2021. Liitä hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Tiedotamme prosessin etenemisestä hakuajan päätyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Noora Ranta 050 3745315 14.7. klo 11-12 & 4.8. klo 11-12. 

Tutustu Mandatumiin osoitteessa www.mandatumlife.fi ja katso viimeisimmät kuulumisemme somekanavissamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot