(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
Puhdistamo Real Foods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Toivotamme lähiaikoina tervetulleeksi uuden

Graafisen suunnittelijan

huolehtimaan graafisesta ilmeestämme yhdessä muun markkinointitiimin kanssa Lempäälän pääkonttorillemme. Tuotat graafisia materiaaleja yhdelle hyvinvointialan valovoimaisimmasta brändeistä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  •  tuotteidemme pakkaussuunnittelu ja ulkoasun toteutus
  •  mainosmateriaalien suunnittelu ja tekeminen ohjeistuksen mukaisesti 
  •  sisäisissä graafisissa toimeksiannoissa avustaminen.

Etsimme tuotannollista graafikkoa, joka pystyy tuottamaan ensiluokkaista materiaalia annettujen ohjeistuksien pohjalta. Tehtävässäsi hallitset graafiset toteutukset erilaisissa medioissa, kuten somessa, uutiskirjeissä ja pakkauksissa. Saat viikoittain työpöydällesi valmiita, jalostettavia ideoita tärkeimmiltä sidosryhmiltäsi myynnistä ja markkinoinnista. Tärkeintä on säilyttää tekevä ja uutta oppiva asenne alusta alkaen, kuten Puhdistamon talon tapoihin on aina kuulunut.

Taustaltasi olet jo uralla alkuun päässyt graafikko, ja käytät sujuvasti InDesignia, Illustratoria ja Photoshopia Mac-ympäristössä. Kuvankäsittely ja taittaminen on sinulle tuttua ja haluat kehittyä tällä saralla yhä kovemmaksi ammattilaiseksi. Persoonana olet ammattimainen tiimikaveri, joka ei säikähdä deadlineja, joita tulee takuulla riittämään :). Edellytämme hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi.

Meidän matkaan hypätessä pääset mukaan terveyttä ja hyvinvointia luovaan taloon, jossa työnteko ei tule olemaan tylsää. Saat meiltä tarvittavat työvälineet ja perehdytyksen sekä hyvän ja eteenpäin menevän tiimin, jolta saat tuen tehtävässä onnistumiseen ensimmäisestä päivästä lähtien. Palkka määritellään sopimuksen ja osaamisalueesi mukaan. Tarjoamme vuoden määräaikaista työsopimusta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen sopimukseen työtilanteen salliessa. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme viikoilla 3-4.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristian Paloheimo. Voit joko laittaa sähköpostia kristian@sytyta.fi tai soittaa p. 0405738900. Jätäthän hakemuksesi mukaan linkin mahdolliseen portfolioosi, josta pääsemme tutustumaan aiempiin töihisi.