(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haluaisitko työskennellä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi yrityksessä, jonka tuotto käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen? Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Olemme Suomen suurin apteekkialan yritys ja terveyden ja hyvinvoinnin edelläkävijä.

Haemme nyt markkinointitiimiin

GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen, toteuttamaan tuloksellista ja monipuolista markkinointiviestintää. Meillä pääset työskentelemään yhteiskunnallisessa yrityksessä hyvinvoinnin ja terveyden kiinnostavalla toimialalla, yhdelle Suomen arvostetuimmista brändeistä.   

Tehtävässäsi vastaat Yliopiston Apteekin markkinointimateriaalien suunnittelusta sekä tuotannosta printti- ja digikanaviin. Pääset toteuttamaan monipuolisesti materiaaleja myymälöiden, verkkokaupan sekä mainonnan tarpeisiin. Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi lehti-ilmoitusten, esitteiden, bannereiden tai digianimaation suunnittelu ja tuotanto. 

Toivomme sinulta visuaalista silmää hyvinvoinnin maailmaan sekä halua kehittää omaa osaamistasi proaktiivisesti. Osallistut aktiivisesti markkinointitiimin kanssa monikanavaiseen kampanja- ja mediasuunnitteluun sekä Yliopiston Apteekin brändin rakentamiseen. Sinulla on positiivinen, iloinen ja energinen asenne ja työskentelet mielelläsi osana huipputiimiä vauhdikkaassa työympäristössä.

Odotamme sinulta:

  • vähittäiskaupan tuntemusta ja kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • näkemystä, innostusta ja kiinnostusta kehittää Yliopiston Apteekin markkinointia
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta

Eduksi on, jos sinulla on aiempaa kokemusta ketjumarkkinoinnista, verkkokaupasta tai digitaalisten aineistojen animoinnista.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja innostavan toimenkuvan, jossa on mahdollisuus kehittää sekä kehittyä
  • rennon ja kannustavan työilmapiirin 
  • mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä niin asiakkaidemme kuin koko yhteiskuntamme hyväksi
  • hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut

Pieni mutta tehokas markkinointitiimimme suunnittelee ja toteuttaa markkinointiviestintää eri kanavissa, rakentaa ja vahvistaa Yliopiston Apteekin brändiä sekä tukee liiketoimintojen myyntiä. Työskentelemme Helsingin Pitäjänmäessä.

Olisiko tämä avoin tehtävämme juuri sinua varten?

Jos kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.12.2020 mennessä osoitteessa www.yliopistonapteekki.fi/rekry. 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen hakupäivään.

Voit kysyä lisää tehtävästä markkinointipäällikkö Salla Kuulalta puhelimitse 27.11. klo 10–11 (p. 050 329 4329) tai sähköpostilla salla.kuula@ya.fi