(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Oletko kädet savessa markkinointia ja graafista suunnittelua tekevä ideanikkari? Haluaisitko olla kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä kasvamassa ja kehittymässä? Asiakkaamme kaipaa markkinointitiimiinsä lisävahvistusta ja se voit olla juuri sinä!

Mitä odotamme sinulta?
Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi ammattikorkeakoulusta. Työkokemusta markkinoinnista ja graafisesta suunnittelusta sinulla on muutaman vuoden ajalta. Digiosaamisesi on tätä päivää ja olet Some-natiivi, jolta sujuu Some-markkinoinnin kaikki osa-alueet sutjakasti. Kirjoitat ja tuotat sisältöä mielelläsi ja olet sujuvasanainen viestijä. IT-osaamisesi on hyvällä tai mielellään jopa erinomaisella tasolla. Käytät näppärästi esimerkiksi InDesignia ja Photoshopia ja opettelet mielelläsi käyttämään uusia ohjelmia.

Persoonana olet joustava ja joviaali. Olet avoin ja keskusteleva, pallottelet mielelläsi asioita ja ideoita tiimin kanssa. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta olet ehdottomasti tiimipelaaja, joka käy sujuvasti keskusteluja myös markkinoinnin sidosryhmien kanssa. Olet omatoiminen ja tartut työhön.

Mitä pääset tekemään?
Graafisena suunnittelijana hoidat monipuolisesti markkinoinnin tehtäviä. Teet perinteistä markkinointia, graafiset suunnittelua digi- ja printtijulkaisuihin. Pääset hyödyntämään sosiaalisen median kanavia tehokkaasti osana yrityksen markkinointia, päivität niitä ja tuotat niihin sisältöä. Et kuitenkaan ole yksin, vaan sinulla on tukea ja apua, jotta onnistut tehtävässä.

Innostuitko?
Nyt kun odotat sormet syyhyten, että pääsisit näyttämään kyntesi tässä tehtävässä, niin aloita sillä, että teet hakemuksen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV:si. Aivan viimeinen hakupäivä on 28.9.2020. Työsuhde tulee olemaan Adeccon kautta. Lisätietoja kaivatessasi ole yhteydessä Adeccon Senior Rekrytointikonsultti Sisko Lahtiseen numeroon 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.