(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Oletko graafisen suunnittelun osaaja, jolta onnistuu niin digiaineiston kuin printtimateriaalin taidokas toteutus ja ideointi? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA!

Tehtävissäsi vastaat asiakasyrityksemme palveluiden graafisesta suunnittelusta niin painoaineiston kuin web-toteutusten saralla. Tehtävä peräänkuuluttaa vankkaa tietotaitoa Adobe-ohjelmistosta ja Mac-ympäristöstä. 

Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja pääset toteuttamaan työtäsi Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevissa toimitiloissa liukuvan työajan puitteissa osana rennon letkeää työyhteisöä.

Palkkaus tehtävissä sopimuksen mukaan, työaika on 37,5 h viikossa ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi