(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
Teollisuusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2020

Oletko vuorovaikutustaitoinen graafisen suunnittelun näkemyksellinen ammattilainen? Kunnianhimoinen tiimimme kaipaa sinusta täydennystä. Teemme jäsenillemme suosittua ja sidosryhmien tarkasti seuraamaa Tekijä-lehteä printtinä ja verkkoon.

 Tehtävässä pääset vastaamaan Tekijän graafisesta suunnittelusta ja toteutuksesta saumattomassa yhteistyössä tehtäviinsä sitoutuneen lupsakkaan toimituksen kanssa. Kehität Tekijän graafista ulkoasua pitkällä aikavälillä printtinä ja verkkolehtenä ja vastaat toteutuksista. Taitat Tekijän, valmistat infografiikat, hallitset valo- ja kuvituskuvien painokuntoon ja verkkolehteen käsittelyn ja osallistut aktiivisesti sisällön suunnitteluun. Pääset antamaan näkemyksesi myös teknisen työskentelyalustan kehittämiseen. Tarvittaessa osallistut liiton visuaalisen ilmeen ja muun julkaisutoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

 Sinulla on vankka työkokemus graafisen suunnittelijan tehtävistä toimitusympäristössä, hyvät näytöt taidoistasi sekä korkeakoulu tai opistotasoinen tehtävän vaatimuksia vastaava koulutus. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, olet ratkaisukeskeinen ja tottunut välillä kiireiseen työtahtiin.

 Toistaiseksi voimassassa oleva tehtävä alkaa toukokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

 Lisätietoja: 

Päätoimittaja Petteri Raito. Sähköposti: petteri.raito@teollisuusliitto.fi. Puhelin 040 728 4615. Soittoajat: 19.2., 21.2., 24.2., 26.2., 2.3. ja 3.3. kello 9-11.