(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
Turun Sanomat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Löytyykö sinulta ideoita, osaamista ja kykyä lähteä toteuttamaan Turun Sanomien omaa markkinointiviestintää? Haemme nyt graafista suunnittelijaa mainososastollemme. Suunnittelet ja toteutat Turun Sanomien brändin mukaista mainontaa lähinnä kuluttajakohderyhmälle, mutta autat myös mediamyyntiä heidän markkinoinnin tarpeissaan.

Sinulla on 3–5 vuoden kokemus monipuolisesta markkinointiviestinnän elementtien suunnittelusta ja työstöstä esimerkiksi mainostoimistossa. Osaat hyvin graafisen suunnittelun ja toteutuksen mediasta riippumatta. Hallitset suuretkin työkokonaisuudet. Olet tottunut käyttämään Mac-ympäristössä InDesignia, Photoshopia ja Illustratoria. Myös WordPressin käyttö on tuttua.

Olet luova, sinulla on visuaalista silmää ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisessa ja muuttuvassa mediamaailmassa. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja pääset suunnittelemaan markkinointitoimenpiteitä eri kanaviin. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi sekä tekemisen että koulutusten kautta. Olet osa kuluttajamarkkinoinnin tiimiä.

Lisätietoja antaa tuleva työkaverisi, ad Kati Kivelä, puh. 050 570 7065 to 1.8. ja ma 5.8. klo 13–15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen rekry@ts.fi sunnuntaihin 18.8.2019 mennessä. Kirjoita aihekenttään ”graafinen suunnittelija”.