(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija
Luhta Sportswear Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Etsimme Sport Divisioonan markkinointiin teknisesti taitavaa graafista suunnittelijaa monikanavaiseen tuotantoon. Suunnittelet ja toteutat Top Sport ja Luhta Brand Store -kauppaketjujemme kampanjoita ja toimenpiteitä, retail-työkokemus katsotaan eduksi. Toimit osana 15 henkistä markkinointitiimiä tiiviissä yhteistyössä muiden retail-toimintojen kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat konseptisuunnittelu ja taittotyö sekä digitaalisen materiaalin tuotanto. Toteutat myymälämateriaaleja, uutiskirjeitä, somesisältöä, suorapostituksia ja lehti-ilmoituksia.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, itseohjautuvaa ja tehokasta työskentelyä, sekä näkemystä ja intohimoa urheiluvaatekaupan markkinoinnin kehittämiseen. Hallitset Adobe Creative Cloudin ohjelmat sekä liikkuvan kuvan -käsittelyn. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, erinomainen suomen kielen taito sekä sujuva englannin kielen taito. Olet aktiivinen, kiinnostunut vaatetusalasta, tunnet urheilukauppoja ja seuraat alan trendejä.

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen uudistamiseen ja kehittämiseen kannustavan työympäristön, ja itsenäisen asiantuntijatehtävän mukavassa, dynaamisessa tiimissä. Työssäsi pääset näkemään välittömiä tuloksia ja rakentamaan tulevaisuutta yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Meillä on myös hyvä lounasravintola ja kauniit maisemat!

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ja alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä Luhdan pääkonttorilla, Tiilimäenkatu 9, Lahden moottoritien varrella.

Lähetä CV, hakemus sekä työnäytteet osoitteeseen keskus@luhta.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Jenni Kuisma, p. 050 427 4412 maanantaina 14.5. klo 13-14.