(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija (tuotanto AD)
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Etsimme markkinointitiimiimme Hämeenlinnaan GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA (TUOTANTO AD)

toteuttamaan markkinointimateriaaleja ja tuotepakkauksia kansainvälisen myynti- ja markkinointiorganisaatiomme tarpeisiin.

Olet yksi in-house markkinointiosastomme avainhenkilöistä ja täydennät osaamisellasi yhden graafikon, sisällöntuottajan ja web developerin tiimiä. Suunnittelet ja toteutat vaikuttavia markkinointikampanjoita, joiden kohderyhmänä ovat terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat sekä alan ammattilaiset. Sinulta syntyy näppärästi aineistot digitaalisiin medioihin ja printtiin, ja hallitset pakkausaineistojen tuotannon. Vastaat myös sinulle nimettyjen brändituotteiden visuaalisesta ilmeestä, kampanjasuunnittelusta ja materiaalien yhdenmukaisuudesta tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja myyntipäälliköiden sekä brand managerin kanssa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu lisäksi kieliversioiden tuotanto vientimaidemme tarpeisiin.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa graafisen alan koulutusta ja vähintään 2 vuoden työkokemusta graafisesta suunnittelusta sekä pakkaus- ja mainosmateriaalien tuotannosta.
  • erinomaista projektinhallintakykyä ja itsenäistä työotetta.
  • julkaisujärjestelmien ja taittotyökalujen hyvää hallintaa (mm. Word Press, Adobe CS). Pystyt toteuttamaan teknisesti digitaalisten palveluiden sisältöjä sekä painovalmiita aineistoja. Videotuotanto ja valokuvaustaidot katsotaan eduksi.
  • hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa: suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • luovuutta, asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä yrityksessä sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja tarpeidemme mukaiseksi. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV sähköpostitse osoitteeseen: recruitment@vitabalans.com otsikolla ”Graafinen suunnittelija”. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Mervi Salmela p. 050 4360 481 (arkisin klo 9-16).

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.