(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija Tampereen Teatterille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Teatteri on yksi Suomen vanhimmista taidelaitoksista (perustettu 1904) ja toinen Tampereen suurista teattereista. Teatterissa työskentelee 90 vakituista työntekijää kymmenillä eri ammattinimikkeillä. Lisäksi teatterissa työskentelee kymmeniä vierailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teatteri tuottaa vuosittain 6 ensi-iltaa ja esityksissä käy noin 120 000 katsojaa.
 
Haemme nyt GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen
 
Toimit osana myynti- ja markkinointitiimiä ja suunnittelet materiaaleja tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kuten teatterin ohjaajien kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat teatterin graafisten materiaalien taitto- ja suunnittelutyön ohella jatkuva markkinointimateriaalien ja visuaalisen ilmeen kehittäminen. Suunnittelet ja toteutat mm. kausiesitteitä, lehti-ilmoituksia ja monikanavaisia digimarkkinointimateriaaleja sekä pidät yllä yhteyksiä painotaloihin. Vastaat teatterin nettisivuston kehittämisestä ja päivittämisestä ja sinulla on vahva WordPress-osaaminen. Osaat suunnitella ja toteuttaa myös liikkuvaa kuvaa tai animaatiota teatterin valotauluihin ja digikampanjoihin.
 
Odotamme sinulta vahvaa visuaalista silmää, ammattitaitoista kehittämisotetta sekä intohimoa graafiseen suunnitteluun. Olet kotonasi nopeatempoisessa teatterin arjessa ja itseohjautuvassa työssä. Sinulla on vahva Adoben ohjelmistojen osaaminen ja seuraat monikanavaisen markkinoinnin kehitystä ja kehität aktiivisesti myös omaa osaamistasi.
 
Hae tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 20.5. mennessä. Lisääthän hakemustekstiin työnäytteesi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Graphic designer


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere