Graafinen suunnittelija / Taittaja
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

PunaMusta on yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, jonka osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit kuin painotuotteet aina aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin. Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja ympäristö. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuudesta. PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.

Haemme asiakkaallemme PunaMusta Oy:lle GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA / TAITTAJAA Joensuuhun.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. sanomalehtimainosten taittaminen ja graafinen suunnittelu. Toivomme sinulta kokemusta erilaisten julkaisujen suunnittelu- / taittotyöstä printtiin, sekä digitaalisten mainosbannereiden luomisesta.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, sosiaalista älykkyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä, halua oppia uutta ja projektien aikatauluissa pysymistä. Sinun tulisi hallita Adobe Creative Cloud-ohjelmista ainakin InDesign, Photoshop ja Illustrator -ohjelmien käyttö taittotöihin, niin printti- kuin verkkoaineistojenkin valmistuksen kannalta. Saatat myös tarvita työssäsi erilaisia aineistonhallintaan ja työnkulkuihin liittyviä ohjelmistoja. Kaikki aikaisempi kokemus graafisen suunnittelijan / taittajan työstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua kokoaikaiseen työhön ainakin vuoden loppuun saakka. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä (klo 8-16). Palkka ja työehdot määräytyvät asiakkaallamme käytössä olevan media- ja painoalan työntekijöitä koskevan TES:n mukaisesti. 

Monipuolisten ja vaihtelevien projektien lisäksi tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Go Onin työntekijänä pääset osaksi valtakunnallista henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan sinua työnhakuun ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi järjestelmäosaamisestasi sekä motivaatiostasi kehittyä graafisen suunnittelun alalla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512110
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Viestintä
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu