Graafinen suunnittelija, pakkaussuunnittelu
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Oletko jonkin verran pakkaussuunnittelusta osaamista kerryttänyt graafisen suunnittelun taitaja tai jo kokenut pakkaussuunnittelija? Osaatko yhdistää luovan tuotantotyön, tarkkuuden ja ahkeruuden? Kykenetkö loihtimaan erinomaista jälkeä tiukassakin aikataulussa?


Meillä on Tokmannilla tavallistakin enemmän pakkaussuunnittelutöitä tehtävänä ja etsimmekin nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme pakkaussuunnittelijaa, jonka vastuulla on Tokmannin omien merkkien pakkausten suunnittelu.


Työtehtäviäsi


Työtehtäviisi kuuluu Tokmannin omien merkkien pakkausten visuaalinen ja tekninen suunnittelu, pakkausaineistojen painokuntoon laittaminen sovittujen brändilinjausten mukaisesti sekä pakkausvedosten tarkistaminen ja korjauttaminen. Tehtävä painottuu aineiston taittamis- ja tuotantotyöhön. Tulet työskentelemään osana pientä ja tehokasta pakkaussuunnittelutiimiämme. Suunnittelutyö on itsenäistä ja omatoimista, ja toimit myös tiiviissä yhteistyössä ostajiemme ja laatutiimimme kanssa. Tarpeen vaatiessa sparrailemme yhdessä oman tiimin kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Tiimissämme työskentelee kokeneita pakkaussuunnitteluammattilaisia, joilta saat tarvittaessa tukea työhösi. 


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta ainakin jonkin verran aiempaa kokemusta pakkaussuunnittelusta. Olet työskennellyt kuluttajatuotteiden ja –brändien parissa ja sinulla on graafisen viestinnän osaamista ja kokemusta taittotyöstä. Kokemuksesi perusteella tiedät millaiset ratkaisut toimivat ja näyttävät hyvältä pakkauksissa ja pystyt suunnittelemaan pakkauksia nopealla aikataululla kaupalliset näkökohdat huomioiden.


Suunnittelutyössä tarvitset Adobe InDesignin, Photoshopin, Illustratorin ja Acrobatin käyttökokemusta ja osaamista. Lisäksi käytät sujuvasti MS Officen Wordia, Exceliä, Outlookia ja Powerpointia.


Henkilönä olet huolellinen ja tarkka, ja kykenet pitämään langat jämäkästi käsissäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä oman tiimisi sekä laatu-, osto- ja markkinointiosaston henkilöstön kanssa. Osaat mukautua uusiin, yllättäviin tilanteisiin ja toimit positiivisella asenteella myös viime hetken muutostilanteissa. Suomen kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä onnistumiselle, ja hyvä ruotsin kielen ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Lisäksi toivomme sinulta ammattikorkeakoulutasoista tai muuta tehtävään soveltuvaa graafisen alan koulutusta.


Tarjoamme sinulle


Tämä työ sopii sinulle, jolla on intohimo pakkaussuunnittelua kohtaan ja halu kehittyä ja oppia uutta pakkaussuunnittelusta. Tarjoamme osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja modernisoimassa Tokmannin omien merkkien pakkauksia. Kädenjälkesi näkyy Suomen suurimman halpakauppaketjun pakkauksissa ja pääset vaikuttamaan työlläsi Tokmannin omien merkkien myynnin kehitykseen. Työskentelet osana kasvavaa ja uudistuvaa pörssiyritystä. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja suuren konsernin henkilöstöedut.


Meille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen virheitä pelkäämättä.


Lisätiedot ja hakuohjeet


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee toimistopäivinä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Osan viikosta voit tehdä etätyönä.


Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 24.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa.


Huom. Mainitsethan palkkatoiveesi hakemuksessa ja liitäthän hakemukseesi esimerkkejä tekemistäsi töistä pakkaussuunnittelun saralla. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Himanen, p. 040 84 31 268. Parhaiten tavoitat Henrin tiistaina 12.10. ja tiistaina 19.10. klo 9-10. tai sähköpostitse henri.himanen@tokmanni.fi.

Hakusanat: Graafinen suunnittelu, pakkaussuunnittelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506970
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä