(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija, pakkaussuunnittelu
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Oletko jonkin verran pakkaussuunnittelusta osaamista kerryttänyt graafisen suunnittelun taitaja tai jo kokenut pakkaussuunnittelija? Osaatko yhdistää luovuuden, tarkkuuden ja ahkeruuden? Kykenetkö loihtimaan erinomaista jälkeä tiukassakin aikataulussa?


Meillä on Tokmannilla tavallistakin enemmän pakkaussuunnittelutöitä tehtävänä ja etsimmekin nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen pakkaussuunnittelijaa, jonka vastuulla on Tokmannin omien merkkien pakkausten suunnittelu.


Työtehtäviäsi


Työtehtäviisi kuuluu Tokmannin omien merkkien pakkausten visuaalinen suunnittelu, pakkausaineistojen painokuntoon laittaminen sovittujen brändilinjausten mukaisesti sekä pakkausvedosten tarkistaminen ja korjauttaminen. Tehtävä painottuu aineiston ja tuotantotyöhön. Tulet työskentelemään osana pientä ja tehokasta pakkaussuunnittelutiimiämme. Työsi on itsenäistä ja omatoimista. Tiimissämme työskentelee kokeneita pakkaussuunnitteluammattilaisia, joilta saat tarvittaessa tukea työhösi. 


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta ainakin jonkin verran aiempaa kokemusta pakkaussuunnittelusta. Olet työskennellyt kuluttajatuotteiden ja –brändien parissa, ja sinulla on graafisen viestinnän osaamista ja kokemusta taittotyöstä. Kokemuksesi perusteella tiedät millaiset ratkaisut toimivat ja näyttävät hyvältä pakkauksissa.


Suunnittelutyössä tarvitset Adobe Illustratoria, InDesignia, Photoshopia ja Acrobatia, käyttökokemusta ja osaamista. Lisäksi käytät sujuvasti MS Officen Wordia, Exceliä, Outlookia ja Powerpointia.


Henkilönä olet huolellinen ja tarkka, ja kykenet pitämään langat jämäkästi käsissäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä esimerkiksi oman tiimisi sekä muun organisaation henkilöstön kanssa. Osaat mukautua uusiin, yllättäviin tilanteisiin ja toimit positiivisella asenteella myös viime hetken muutostilanteissa. Suomen kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä onnistumiselle, ja ruotsin kielen ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Lisäksi toivomme sinulta ammattikorkeakoulutasoista tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta.


Tarjoamme sinulle


Tämä työ sopii sinulle, jolla on intohimo pakkauksiin ja halu kehittyä ja oppia uutta pakkaussuunnittelusta. Tarjoamme osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja modernisoimassa Tokmannin omien merkkien pakkauksia. Pääset mukaan kasvavaan ja uudistuvaan pörssiyritykseen, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan tulevaisuuden Tokmanniin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja suuren konsernin henkilöstöedut.


Meille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen virheitä pelkäämättä.


Lisätiedot ja hakuohjeet


Tehtävä on puolen vuoden mittainen määräaikaisuus ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta.


Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 18.11.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja tehtävä saatetaan täyttää jo hakuajan aikana.


Huom. Mainitsethan palkkatoiveesi hakemuksessa ja liitäthän hakemukseesi esimerkkejä tekemistäsi töistä pakkaussuunnittelun saralla. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Martikainen 045 3456 956. Parhaiten tavoitat Johannan pe 2.11. klo 10-12 ja to 8.11. 10-12. tai sähköpostitse johanna.martikainen@tokmanni.fi.

Hakusanat: Graafinen suunnittelu, pakkaussuunnittelu