(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija / Oy Orient-Occident Ltd
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019


Orient Occident on vuonna 1919 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys. Palvelemme suunnittelijoita, päätöksentekijöitä, jälleenmyyjiä, urakoitsijoita ja valmistajia korkealaatuisten lattianpäällysteiden ja sisustustekstiilien tarpeissa. Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa, ja meitä on noin 40 ammattilaista. Kuulumme kansainväliseen Homedecor International -verkostoon ja olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -vastuullisuusaloitteeseen. Lue lisää verkkosivuiltamme www.orientoccident.fi.

Oletko sinä etsimämme

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Etsimme uuteen tehtävään sinua, graafinen suunnittelija, jolla on ymmärrystä visuaalisen viestinnän merkityksestä mielikuvien luomisessa ja hyödynnät tätä ymmärrystä käytännön työssäsi. Oman panoksesi kautta vahvistat yrityksen brändin näkyvyyttä ja asiakasliidien tehokkaampaa kohdentumista myynnille. Toteutat ja kehität yrityksen monikanavaista digimarkkinointia yhdessä markkinointitiimin kanssa. Osallistut uutiskirjeiden tuottamiseen ja hallitset julkaisuohjelmien käytön. Olet mukana uusien markkinointikanavien käyttöönotossa sekä hallinnoit olemassa olevia sosiaalisen median kanavia ja toteutat niissä kampanjoita. 

Olet käytännönläheinen ja tottunut laaja-alaiseen ja itsenäiseen tekemiseen aiemmissa tehtävissäsi. Vuorovaikutustyyliltäsi olet aktiivinen ja selkeästi kommunikoiva tiimipelaaja. Seuraat aktiivisesti alan uusimpia trendejä ja haluat jatkuvasti kehittää ammatillista osaamistasi ja näkemystäsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi etkä epäröi kysyä tarvittaessa apua. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ja tähtäät aina huolelliseen ja viimeisteltyyn lopputulokseen. 

Taustakoulutuksesi on graafiselta alalta, ja olet työskennellyt aiemmin esim. mainostoimistossa tai suuremman organisaation markkinointi- tai viestintätiimissä. Sinulla on erinomainen graafisten ohjelmien käyttötaito (InDesign/Illustrator, Photoshop ja muut Adoben työkalut). Osaat hyödyntää ohjelmien uusimmat ominaisuudet tehokkaasti ja itsenäisesti ja ymmärrät liikkuvan kuvan lainalaisuuksia. Tehtävän kautta pääset vaikuttamaan yrityksen visuaalisen ilmeen toteuttamiseen ja kehittämiseen markkinoinnissa ja viestinnässä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa, ihmisläheisessä perheyrityksessä. Orient Occidentin yrityskulttuuria kuvaa vahva asiakaslähtöisyys, avoimuus ja pitkäjänteinen sitoutuminen henkilöstöön. Yrityksellä on nykyaikaiset toimitilat Espoon Kiviruukissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Elina Hyle, p. 040 555 2104 ja Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan painikkeen kautta viimeistään 8.12.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.