(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija (määräaikainen)
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Verkkokauppa.com etsii osaavaa graafista suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttorille markkinointi- ja viestintäosastolle. Kyseessä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pääset osaksi Jätkäsaaren toimistomme 20 hengen markkinointitiimiä, joka vastaa valtakunnallisesti yrityksemme markkinoinnista ja viestinnästä. Työssä osallistut muun muassa mainoskampanjoiden, tapahtumien sekä myymälä- ja ulkomainonnan graafiseen suunnitteluun. Hyvä suomen kielen osaaminen, vastuuntuntoinen asenne, oma-aloitteisuus sekä huolellisuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä tässä tehtävässä menestymiseksi. Edellytämme keskeisten Adobe-ohjelmien hallintaa (Illustrator, Photoshop, InDesign) sekä toivomme että sinulla on alan koulutusta. Arvostamme myös aiempaa alan työkokemusta.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kaupan alan edelläkävijäyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Markkinoinnin ja viestinnän osastollamme on rento työilmapiiri, uusimmat työvälineet ja ammattitaitoinen porukka tukemassa työskentelyäsi.

Toivomme sinulta

  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Keskeisten Adobe-ohjelmien hallintaa
  • Alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvää kirjallista ilmaisua ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät markkinoinnin parissa
  • Hyvät työvälineet sekä henkilöstöedut
  • Mukavan ja nuorekkaan työilmapiirin kasvavassa yrityksessä

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 26.2.2020 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, työnäytteet, CV sekä palkkatoiveen osoitteeseen mikael.modeen@verkkokauppa.com otsikolla ”Graafinen suunnittelija”. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!