(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko innovatiivinen, graafisen alan moniosaaja? Sopiiko elämäntilanteeseesi projektiluontoinen työ, missä pääset kehittymään ja kehittämään toimintaa?

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA Joensuuhun.

Tehtävät sisältävät pääsääntöisesti perinteisen printtipuolen työtehtäviä, kuten eri lehtien taittoja, suunnittelua, esitetuotantoa sekä asiakkaan tarpeiden mukaisia ilmoituksia ja muita graafisen alan töitä osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja alan koulutusta. Arvostamme, mikäli sinulta löytyy vastaavaa työkokemusta ja muu alan kokemus katsotaan suureksi eduksi. Hyvät sosiaaliset taidot edesauttavat sulautumaan tiimiin kuin tiimiin.  Käytät sujuvasti Graafisia työkaluja, kuten Adobe inDesign, illustrator ja photoshop -ohjelmia. Nautit myös asiakkaiden palvelemisesta ja pyrit tuottamaan aina asiakkaan odotuksia ylittävää palvelua.

Tarjoamme osaavan ja dynaamisen työyhteisön sekä viihtyisät toimitilat Joensuun keskustan tuntumassa sekä tilaisuuden näyttää kykysi. Töitä tarjotaan aluksi projektiluontoisesti. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi myös vakinaisempi työsuhde. Tervetuloa mukaan työtäsi arvostavaan työyhteisöön. Etätyömahdollisuus myös neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko? Liitä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro tarkasti hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopivin vahvistus asiakkaamme tiimiin? Olethan nopea sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, lisätiedusteluissa ota yhteyttä Personalhuset konsultti Miia Tarvainen p. 050 3623984 / miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä