(Poistunut julkaisusta)

Graafinen suunnittelija, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Valion Business & Development -organisaatiossa toimiva Brändit ja vastuullisuus -tiimi vastaa brändien, vastuullisuuden, kuluttajanäkemyksen ja pakkaussuunnittelun johtamisesta Valiossa. Haemme nyt tiimiimme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen graafista suunnittelijaa.

Graafisen suunnittelijan tehtävänä on luoda vetovoimaisia ja informatiivisia pakkausdesigneja, jotka tukevat Valion liiketoimintaa ja brändejä sekä edistävät myyntiä. Vastaat Valion pakkaussuunnittelun ohjeistuksesta, prosessista, budjetista ja digitaalisesta aineistonhallinnasta. Suunnittelet ja tuotat pakkausaineistoja sekä koordinoit sisäisen ja ulkoisen pakkaussuunnittelun kokonaisuutta, pidät yhteyksiä designtoimistoihin ja pakkaustoimittajiin Suomessa sekä ulkomailla.

Tämä työ on sinulle, jolla on
- kokemusta FMCG pakkaussuunnittelusta sekä suunnittelu- ja taitto-ohjelmista (Illustrator, InDesign, Photoshop)
- kokemusta erilaisista painomenetelmistä, -materiaaleista ja -koneista
- kokemusta digitaalisesta aineistohallinnasta
- kykyä toimia yhtaikaa useiden eri projektien parissa ja hallita ajankäyttöäsi tiukoissakin aikatauluissa

Työssä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyötaitoa ja itseohjautuvaa otetta. Osaat ottaa huomioon pakkausten ja ohjeistusten suunnittelussa itse tuotteiden sekä fyysisten pakkausmateriaalien asettamat lainalaisuudet. Tavoittelet laadukkaita ratkaisuja kuitenkin ymmärtäen kustannustehokkuuden. Suomen kielen lisäksi hallitset pakkaussuunnitteluun liittyvän sanaston englanniksi - myös kirjallisesti.

Työssäsi voit vaikuttaa koko Valio ryhmän pakkausperiaatteiden ja visuaalisuuden kehittymiseen. Tehtävässä pääset osaksi Valion pakkausten tarinaa. Tarjoamme sinulle kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet.
Saat lisäksi todella mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa kehität niin itseäsi kuin toimintaamme laajasti tunnettujen brändiemme kanssa. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja tavoitteenamme on nollata maidon hiilijalanjälki vuoteen 2035 mennessä.
Soveltuvat graafisen alan opinnot, kuten ammattikorkeakoulu, antavat sopivat eväät onnistumiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa brändi- ja vastuullisuusjohtaja Hanna Hiekkamies / puh. 050 3840234 / ke 27.11. klo 15-16 ja pe 29.11. klo 13-14.

Hakemukset: palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 8.12.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo.
Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.