(Poistunut julkaisusta)

Graafinen markkinointi- ja vientiassistentti Farmcomp Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Etsimme tarkkaa ja järjestelmällistä graafista markkinointi- ja vientiassistenttia monipuolisiin työtehtäviin. Mikäli osaat käyttää Adoben ohjelmistoja (Photoshop, Illustrator, InDesign), kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja sinua kiinnostaa haastavat työtehtävät miellyttävässä työympäristössä, tämä paikka voi olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan vienti- ja myyntitiimien avustavissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu tuotemateriaalien ylläpito ja hallinta, digimarkkinointi sekä tilausten syöttäminen toiminnanohjausjärjestelmään. Tehtäviisi sisältyy lisäksi asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä, kommunikointia eri organisaatioiden välillä, muita myynnin avustavia tehtäviä sekä kotimaan myynnin varahenkilönä toimimista lomakaudella. Odotamme sinulta itsenäistä otetta ja halua oppia ja omaksua uutta. Olet energinen ja haluat luoda hyvää henkeä ympärillesi.
Tehtävänkuvasi voi muokkautua hieman osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja haastavat työtehtävät
* Joustavat työajat (06-18)
* Mukavan työilmapiirin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tuotemateriaalien hallinnointi, uuden luominen ja muokkaaminen
* Digimarkkioinnista huolehtiminen (SoMe, Intragram, Newsletter, Web-sivut, jne.)
* Tilausten syöttäminen järjestelmään ja tilausprosessin hallinta tilauksen saapumisesta toimitusvaiheeseen
* Asiakkaiden kanssa kommunikointi
* Kommunikaatio eri organisaatioiden välillä (myynti - vienti - tuotekehitys - tuotanto)
* Muut myynnin ja viennin avustavat ja tuuraavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tarkka ja järjestelmällinen työote
* Hyvä oppimis- ja paineensietokyky
* Hyvä Office -työkalujen osaaminen
* InDesign / Acrobat Pro / Photoshop / Illustrator tai vastaavan ohjelmiston osaaminen
* Sujuva suomen, ruotsin, englannin kielen taito.


Eduksi tehtävässä katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme lisäksi muun kielitaidon (esim. venäjä, saksa)

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaika, 12 kk
* Sijainti: Jusslan teollisuusalue, Tuusula
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Farmcomp Oy on suomalainen yritys, jonka toimialaa ovat maatalouselektroniikan tuotekehitys, valmistus ja markkinointi. Yrityksen päätuotteet ovat Olli-sähköpaimenet, aitaustarvikkeet sekä kannettavat Wile- kosteusmittarit maatilan tarpeisiin.