(Poistunut julkaisusta)

Graafikko/sisällöntuottaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haetaan GRAAFIKKOA / SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Mehiläisen kasvavaan Markkinointitiimiin ja uuteen Creative Studioon vastaamaan Mehiläisen graafisen ilmeen mukaisten markkinointi- ja mainosmateriaalien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,3 miljoonaa suomalaista ja yli 21 800 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 500 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli miljardi euroa. 110-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotat suunnitelmallista ja asiakaslähtöistä materiaalia (mm. mainokset, esitteet, ilmoitukset ja muu painomateriaali) muun markkinointitiimin ja paikallisten yksiköiden tarpeisiin. Erityisenä vahvuutenasi on kuvankäsittelytaidot ja hyvä visuaalinen silmä. Kirjoitat myös luontevasti erityyppisiä tekstejä (esim. blogit, verkkosivut, mainostekstit). Vastaat siitä, että materiaali on laadultaan, ilmeeltään ja tone-of-voiceltaan yhdenmukaista.

Odotamme sinulta aktiivista, tehokasta ja tarkkaa työotetta sekä kykyä hallita ja organisoida omaa työtäsi toisinaan kovassakin aikapaineessa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joiden avulla työnteko sisäisten sidosryhmien kanssa toimii mutkattomasti. Viihdyt vauhdikkaassa ja alati kehittyvässä työympäristössä ja kanssasi on mukava työskennellä. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien Mehiläisen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten kanssa. Voit työskennellä joustavasti joko etänä tai toimistolta käsin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingissä Töölössä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehokasta tuotantokykyä, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä hyviä oman työn johtamisen taitoja. Työtehtävässä menestymisessä edesauttaa esim. graafikon, sisällöntuottajan, copyn tai AD:n koulutus.

Toivomme sinulta:
- Vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- Kokemusta erityyppisten markkinointimateriaalien ja sisältöjen tuottamisesta
- Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista esim. Adobe Photoshop, InDesign
- Sujuvaa suomen kielen taitoa. Sujuva ruotsin ja englannin kielten taito katsotaan eduksi
- Asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta
- Valmiutta työskennellä itsenäisesti
- Tekstien, hakukoneoptimoinnin ymmärrys ja valokuvaustaidot katsotaan eduksi
- Kokemus videoiden ja podcastien tuottamisesta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävänkuvan ja markkinointipäälliköiden tuen
- Mahdollisuuden nähdä työsi jälki Mehiläisen valtakunnallisessa markkinoinnissa
- Dynaamisen, mutta rennon ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
- Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin-, liikunta/kulttuuri- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet

Tehtävään palkataan kaksi henkilöä. Tehtävät ovat vakituisia.

Odotamme innolla hakemustasi palkkatoivomuksineen ja esimerkkiportfolioineen 31.10. mennessä rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme soveltuvien henkilöiden haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa esimiehesi Mirella Rosenqvist p. 040 756 8182, joka on tavoitettavissa 19.10. klo. 14-15 ja 27.10. Klo 9-10. Täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydettyä.