(Poistunut julkaisusta)

Graafikko / Graafinen suunnittelija
Lojer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Graafikko / Graafinen suunnittelija
100-vuotiaaseen perheyritykseen Sastamalaan

Kiinnostaako sinua kasvava terveysteknologia-ala, markkinointi ja graafinen suunnittelutyö? 100-vuotias perheyritys Lojer etsii graafista suunnittelijaa / graafikkoa Sastamalaan suunnittelemaan markkinointimateriaalia niin kotimaahan kuin tytäryhtiöidemme tarpeisiin ulkomailla.

Graafisena suunnittelijana olet osa idearikasta markkinointitiimiämme. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia suunnittelu- ja taittotöitä (mm. tuotekortit, erilaiset kampanjat ja mainokset, esitteet, tuotelanseeraukset) sekä visuaalisen sisällön tuottamista verkkosivuillemme, sosiaaliseen mediaan ja verkkokauppoihimme. Osana markkinointitiimiä pääset mukaan kehittämään Lojerin brändiä myös kansainvälisesti sekä antamaan panoksesi markkinointitoimenpiteisiin.

Odotamme, että olet tehokas ja aikaansaava sisällöntuottaja, jolla on itsenäinen työote sekä hyvä luova silmä. On erittäin olennaista, että sinulla on kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat hyvin hanskassa (Photoshop, InDesign + mahdollisesti Illustrator) sekä perustuntemus painotekniikoista. Innostus valokuvaukseen on eduksi. Toivomme, että sinulla on vähintään parin vuoden työkokemus graafisesta suunnittelutyöstä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Kuitenkin muodollista koulutusta tärkeämpää on työkokemuksesi. Lisäksi sujuva englanti (kirjallinen) on perusedellytys.

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan! Hakemuksia käsitellään jatkuvasti, ja valinta voidaan tehdä heti kun sopiva hakija löytyy. Työpiste sijaitsee Sastamalassa, työ alkaa sopimuksen mukaan ja osittainen etätyö on mahdollista. Liitä hakemukseesi myös portfoliosi / työnäytteitäsi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Marketing, Martin Härmälä, martin.harmala@lojer.com

HUOM! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan umpeutumista.