(Poistunut julkaisusta)

Graafikko Eevaan ja Voi hyvin -lehteen
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Eeva ja Voi hyvin -lehtien toimitukset hakevat yhteistä graafikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2. - 15.9.2019. Toimit toimituksen AD:n alaisuudessa ja tehtäviisi kuuluvat molempien brändien taittotyö sekä visuaalisen suunnittelun ja ilmeen toteuttaminen kaikissa kanavissa.

Sinulla on vankkaa kokemusta aikakauslehden graafisen ilmeen toteutuksesta ja näkemystä kahden eri brändin visuaalisesta kerronnasta.

Tarjoamme sinulle työn upeiden, monikanavaisten brändien parissa A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Jos tunnet aihepiirit läheisiksi, haluat mukaan uudistuvaan työyhteisöön ja kehittää ammatillista osaamistasi, tule meille töihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 14.1. kello 10.00 - 11.00 päätoimittaja Riitta Nykänen p. 050 414 4632.

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi meille viimeistään 24.1.2019.

Eeva on Suomen suurin ja luetuin naistenlehti. Klassikkobrändin vahvoja aihealueita ovat syvälliset henkilöhaastattelut, selviytymistarinat, ajankohtaiset ja kiinnostavat henkilöt, koti-, ruoka-, muoti-, kauneus- ja terveysaiheet.

Uudistunut Voi hyvin on lehti, joka tukee henkistä kehitystä, pohtii elämäntarkoitusta ja mielenvoimaa, uskoo parantavaan ruokaan ja ihmettelee olemassaolon mysteeriä.