Google Adsin osaaja osa-aikaiseen työsuhteeseen, Strategia- ja viestintätoimisto Myy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Haemme nyt asiakkaallemme Myylle markkinoinnin osaajaa, jolla on jo usean projektin ajalta kokemusta Google Adsin, Analyticsin ja Data Studion käytöstä. Saat tästä mukavan projektiluonteisen työn esimerkiksi opintojen ohelle ja teet töitä eturivin ammattilaisten kanssa! Mikäli osaamisesi yllä mainituissa on kohdallaan ja olet tunnollinen ja hyvä tyyppi, hae paikkaa pikaisesti!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet erilaisten kampanjoiden parissa hyödyntäen ensisijaisesti Google Adsia ja muita Google työkaluja, mutta tunnet myös mm. Facebookin Business Managerin ja Twitterin mahdollisuudet kampanjointiin. Adsin osalta osaat käynnistää tilit, tunnet erilaiset mainosvariaatiot ja tiedät mitä voit optimoida. Analyticsin ja Data Studion kanssa osaat työskennellä niin varmasti, että tietojen haku ja raporttien luominen sujuu vaivatta.

Työtä tehdään etänä ja hyvin joustavasti - toki deadlinet huomioiden, mikä tarkoittaa sitä, että sinun tulee olla hyvin itseohjautuva ja oma-aloitteinen työntekijä.

Tarjoamme


* Joustavan työn
* Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kampanjoiden parissa osittain oman aikataulusi mukaan etänän
* Kivat kollegat ympärillesi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Google Ads-kampanjat
* Kampanjat muilla some-alustoilla
* Kampanjadatan hakeminen ja analysointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Jonkin verran aiempaa kokemusta yllä mainittujen työkalujen käytöstä
* Soveltuvat opinnot tai tutkinto
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus
* Yhteistyökyky ja kommunikaatiotaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 31.12.2021 asti, 7,5 h/vko
* Sijainti: Helsinki, etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Myy

Olemme uuden ajan strategia- ja viestintätoimisto. Arvostamme terävää strategiaa, raikkaita ideoita sekä suhtaudumme intohimolla vaikuttavuuden mittaamiseen. Haluamme toimia ketterästi: perusasiat pitää olla kunnossa, mutta sitten pistetään nasta lautaan ja suuntaa optimoidaan matkan varrella. Meille on itsestään selvää, että hyvä brändikokemus tehdään kuuntelemalla sidosryhmiä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426012
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki