(Poistunut julkaisusta)

Golfkentänhoitajia Ruuhikosken golfkentälle
RuuhikoskiGolf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Sinä reipas ja hyväasenteinen työntekijä, meillä on sinulle mahtava työpaikka! Haluaisitko päästä työskentelemään yhdelle Suomen TOP 10 parhaista golfkentistä? Löytyykö sinulta asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön? Haluaisitko nauttia Suomen kesästä ulkona töitä tehden?

Etsimme asiakkaallemme RuuhikoskiGolf Oy:lle Ruuhikosken golfkentälle kausityöntekijöitä kentänhoidon työtehtäviin. Ruuhikosken golfkenttä aukeaa toukokuussa, joten joidenkin työntekijöiden työsuhteet alkavat jo maaliskuussa työperehdytyksen merkeissä. Työsuhteet ovat kestoltaan 2-6 kuukautta, ajoittuen maalis-lokakuulle.

Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Golfkenttä on auki kesällä joka päivä, joten työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle juhlapyhiä unohtamatta! Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Sinun tulee olla valmis työskentelemään myös viikonloppuisin ja tarvittaessa iltaisin. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen ASENNE työntekoon. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS viimeistään 25.2.2018 mennessä!

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE!