(Poistunut julkaisusta)

Golfkentänhoitajia Kankaisten Golfiin Maskuun
Kankaisten Golf

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Sinä reipas ja hyväasenteinen työntekijä, meillä on sinulle mahtava työpaikka! Haluaisitko päästä työskentelemään yhdelle Varsinais-Suomen parhaista golfkentistä? Löytyykö sinulta asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön? Haluaisitko nauttia Suomen kesästä ulkona töitä tehden?

Etsimme asiakkaallemme Kankaisten Golfiin Maskuun golfkentälle kausityöntekijöitä kentänhoidon työtehtäviin. Työsuhteet ovat kestoltaan 3-5 kuukautta, ajoittuen touko-syyskuulle.

Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville klo 6-14, 37,5h/vko. Sinulla tulee olla valmius työskennellä myös satunnaisesti viikonloppuisin.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Eduksi katsotaan B-ajokortti ja aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen ASENNE työntekoon. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS viimeistään 10.2.2018 mennessä!