(Poistunut julkaisusta)

Golfkentänhoitaja
Ruuhikoski Golf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Sinä reipas ja hyväasenteinen työntekijä, meillä on sinulle mahtava työpaikka! Haluaisitko päästä työskentelemään yhdelle Suomen parhaimmista golfkentistä? Löytyykö sinulta asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön? Haluaisitko nauttia Suomen kesästä ulkona töitä tehden?

Etsimme asiakkaallemme RuuhikoskiGolf Oy:lle Ruuhikosken golfkentälle kausityöntekijöitä kentänhoidon työtehtäviin. Ruuhikosken golfkenttä aukeaa toukokuussa, joten joidenkin työntekijöiden työsuhteet alkavat jo maalis-huhtikuussa sopimuksen mukaan työperehdytyksen merkeissä. Työsuhteet ovat kestoltaan 3-6 kuukautta.

Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Golfkenttä on auki kesällä joka päivä, joten työvuorot voivat sijoittua jokaiselle viikonpäivälle juhlapyhiä unohtamatta! Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Sinun tulee olla valmis työskentelemään myös satunnaisesti viikonloppuisin ja tarvittaessa iltaisin. Työssä eduksesi on työhön soveltuva koulutus esimerkiksi puutarha,maatalous tai kentänhoidon alalta. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen ASENNE työntekoon. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan. Edellytämme sinulta myös B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS viimeistään 20.3.2020 mennessä!

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.