(Poistunut julkaisusta)

Golfkentänhoitaja
Ruuhikoski Golf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Sinä reipas ja hyväasenteinen työntekijä, meillä on sinulle mahtava työpaikka! Haluaisitko päästä työskentelemään yhdelle Suomen TOP 10 parhaista golfkentistä? Löytyykö sinulta asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön? Haluaisitko nauttia Suomen kesästä ulkona töitä tehden?

Etsimme asiakkaallemme RuuhikoskiGolf Oy:lle Ruuhikosken golfkentälle kausityöntekijöitä kentänhoidon työtehtäviin. Ruuhikosken golfkenttä aukeaa toukokuussa, joten joidenkin työntekijöiden työsuhteet alkavat jo maaliskuussa työperehdytyksen merkeissä. Työsuhteet ovat kestoltaan 2-6 kuukautta, ajoittuen maalis-lokakuulle.

Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Golfkenttä on auki kesällä joka päivä, joten työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle juhlapyhiä unohtamatta! Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Sinun tulee olla valmis työskentelemään myös viikonloppuisin ja tarvittaessa iltaisin. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen ASENNE työntekoon. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS viimeistään 17.2.2019 mennessä!

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella Barona Seinäjoen toimistolta, p. 010 8500 830 tai sähköpostilla: seinajoki@barona.fi. Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.