(Poistunut julkaisusta)

GOLFKENTÄN HOITAJA
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Eerikkala Golf on nykyaikainen ja kehittyvä golfyhteisö Tervossa. Sijainti keskellä Suomea Pohjois-Savossa on erinomainen.

Eerikkala Golf uusiutui merkittävästi kaudelle 2017. Muokkasimme kentän uusiksi rakentamalla kaksi täysin uutta väylää ja muuttamalla kolmea vanhaa väylää oleellisesti. Puistomaisen kentän yhdeksän väylää kauniissa savolaisessa järvimaisemassa haastavat kokeneemmankin pelaajan. Siirtymät ovat lyhyet ja pelaaminen todella sujuvaa.18-väyläisenä kentän par on 72, sekä pituus on n. 5400 metriä.

Yksi valtakunnan upeimmista klubitaloista, Eerikkalan Kievari, toimii kokonaisuuden sydämenä. Tämä 1800-luvulla rakennettu vanha maalaistalo peruskorjattiin uudistushankkeen yhteydessä. Nyt talon palveluista löytyvät kahviopalveluiden lisäksi mm. golf-, auto- ja ammuntasimulaattori, snookerpöytä ja erityisen vaikuttava perinnetupa.

Lisätietoja: www.eerikkalagolf.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme GOLFKENTÄN HOITAJAA

Työnkuvaan kuuluu nurmipintojen leikkuuta eri kokoisilla koneilla sekä monipuolisia tehtäviä golfkentän kunnostus- ja korjaustyössä.

Hakijoilta edellytämme
- kykyä itsenäiseen työhön
- vähintään B-ajokorttia
- osaamista ja kykyä työvälineiden huoltoon ja korjaamiseen.

Aikaisempi työkokemus alalta sekä golfkentänhoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus esim. puutarha -tai maatalousalalta katsotaan eduksi. Työtä on mahdollisesti myös viikonloppuisin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tero Huuskonen
p. 050 444 4473
tero.huuskonen@sihti.fi