(Poistunut julkaisusta)

Go On Yrittäjä
Go On Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia yrittäjiä, joilla on vahva halu menestyä franchising-yrittäjinä kasvavalla henkilöstöpalvelualalla.

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Olemme kiinnostuneita laajentamaan toimintaa erityisesti Varsinais-Suomen alueelle, mutta sopivan pelinrakentajan osuessa kohdalle olemme valmiita harkitsemaan myös muita alueita. Kerro meille, missä Sinä haluaisit toimia Go On yrittäjänä!

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden toimia itsenäisenä yrittäjänä toimivan konseptin alla. Onnistumista tukevat vahva palvelukonsepti, kattava alkuperehdytys käynnistämisvaiheessa, ketjun tuki koko yrittäjyyden ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Oletko etsimämme vahvistus Go Onin joukkueeseen? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Salminen, +358 400 752 150, kimmo.salminen@go-on.fi.

Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta tai sähköpostilla kimmo.salminen@go-on.fi