(Poistunut julkaisusta)

Go On Yrittäjä (Pirkanmaa)
Go On Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia yrittäjiä tai yrittäjyydestä kiinnostuneita henkilöitä, joilla on vahva halu menestyä franchising-yrittäjinä kasvavalla henkilöstöpalvelualalla.

Etsimme uusia yrittäjiä eri puolelle Suomea. Olemme kiinnostuneita laajentamaan toimintaa erityisesti Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Pohjanmaan ja Lapin alueille, mutta sopivan pelinrakentajan osuessa kohdalle olemme valmiita harkitsemaan myös muita alueita. Kerro meille, missä Sinä haluaisit toimia Go On yrittäjänä!

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden toimia itsenäisenä yrittäjänä toimivan konseptin alla. Onnistumista tukevat vahva palvelukonsepti, kattava alkuperehdytys käynnistämisvaiheessa, ketjun tuki koko yrittäjyyden ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Oletko etsimämme vahvistus Go Onin joukkueeseen? Jätä hakemuksesi www.go-on.fi-sivujemme kautta tai sähköpostilla kimmo.salminen@go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Salminen, +358 400 752 150, kimmo.salminen@go-on.fi