Global Supply Chain Traceability and Digitalisation Specialist, Santen Oy, Tampere
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2021
Oletko aina halunnut työskennellä osana ainulaatuista tiimiä todella mielenkiintoisten asioiden parissa? Nyt on mahdollisuus päästä hyppämään lääketeollisuuteen näköalapaikalle, missä pääset näkemään koko lääke-elinkaaren lääkkeiden valmistuksesta aina niiden tuhoamiseen saakka. Asiakkaamme Santen Oy hakee riveihinsä IT-orientoitunutta henkilöä monipuolisiin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostavat uudet globaalit viranomaismääräykset, toimitusketjut ja digitalisaatio voi tämä tehtävä olla juuri sinulle sopiva!
KUVAUS
Tässä roolissa pääset työskentelemään osana lääketeollisuuden Global Supply Chain Serialization and Tracebility-tiimiä, missä yhdistyvät uudet globaalit viranomaismääräykset, toimitusketjut sekä uudet IT-järjestelmät. Tässä asiantuntijatehtävässä pääset työskentelemään erityisesti lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jäljitettävyyden ja toimitusketjun digitalisaation parissa. Myöhäisemmässä vaiheessa pääset myös osallistumaan globaaleihin projekteihin asiantuntijan roolissa. Työ tehdään kansainvälisessä ympäristössä toimistoaikana liukuvan työajan puitteissa.

Globaalin tiimin jäsenenä tulet työskentelemään monipuolisesti erilaisissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä liiketoimintaprosessien ja tietojärjestelmien kehittämisessä ja käytössä.

Mikäli olet vielä opintojesi loppuvaiheessa, on sinun mahdollista suorittaa opinnäytetyösi tässä tehtävässä.

Tarjoamme


* Vastuullisen työnkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen
* Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä työyhteisössä
* Mahdollisuuden kehittyä ja monipuolistaa toimenkuvaasi
* Joustavan työympäristön
* Kattavat työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* Osana asiantuntijaroolia, tehtäväsi on tukea muita globaaleja ja paikallisia organisaatioita omalla asiantuntijuudellasi sekä osallistua toimitusketjun erilaisiin tehtäviin ja selvityksiin oman vastuualueesi puitteissa
* Globaalien viranomaisten määräysten mukaiset raportointiprosessien ylläpito ja kehittäminen
* Raportointijärjestelmien ja operatiivisten tietojärjestelmien käyttö ja kehittäminen
* Asiantuntijatehtävät osana globaalia tiimiä projekteissa
* Luonnollisesti toivomme aktiivisuutta ja luovuutta nykyisten menetelmien ja toimintatapojen kehittämisessä ja tehostamisessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto esim. tietotekniikan tai tuotantotalouden alalta (tai opinnot loppuvaiheessa)
* Ymmärrys toimitusketjujen perusteista
* Osaaminen IT perusjärjestelmistä ja ohelmistoista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Eduiksi katsotaan osaaminen tuotannonohjausjärjestelmistä esim. SAP


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen, rohkea ja joustava
* Järjestelmällinen, pitkäjänteinen ja tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen, rekrytointi
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Santen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Santen Oy on japanilaisen Santen Pharmaceutical Co., Ltd:n suomalainen tytäryhtiö. Santen on yksi maailman suurimmista reseptisilmälääkevalmistajista, jonka tulevaisuus perustuu vahvaan tutkimukseen ja sen ansiosta kehitettäviin, entistä parempiin silmälääkkeisiin. Santen kannustaa ammatilliseen kasvuun ja antaa haasteita työelämään. Meillä pääset työskentelemään loistavien, sitoutuneiden yksilöiden kanssa, jotka jakavat intohimon tieteelle.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1437656
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere