(Poistunut julkaisusta)

Global Share Plan Specialist
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haluatko työskennellä maailman suurimmassa asiantuntijaorganisaatiossa? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Ruoholahden toimistollemme.
 
Global Share Plan Specialist
 
asiantuntijaa, jolla on osaamista palkitsemisesta ja osakepohjaisista palkitsemisjärjestelmistä.
 
Mitä tarjoamme?
 
Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita palkitsemisjärjestelmiin liittyen. Tuemme asiakkaitamme tilanteissa, joissa he tarvitsevat uusia tapoja palkita johtoa ja henkilöstöä Suomessa tai globaalilla tasolla. Teemme erilaisia selvityksiä ja laskelmia sekä tuotamme vaihtoehtoisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset konsernit kuin kotimaiset pk-yrityksetkin, jotka arvostavat kokonaisuuden ja käytännön yksityiskohdat kattavaa lähestymistapaamme. Meillä pääset toimimaan haastavissa ja monipuolisissa asiantuntijatehtävissä kansainvälisessä työympäristössä.
 
Menestyäksesi tehtävässä
 
Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli sinulla on kokemusta palkitsemisjärjestelmistä ja kykyä olla mukana rakentamassa palkitsemisjärjestelmiin liittyvää palvelukokonaisuutta sekä intoa kehittää osaamistasi globaaleiden palkitsemisjärjestelmien parissa.
 
Viihdyt dynaamisessa ja joustavassa asiantuntijaympäristössä, teet töitä suunnitelmallisesti ja itsenäisesti sekä omaat markkinahenkisen asenteen. Käytämme työssämme erilaisia työkaluja, joten kiinnostus teknologiaan ja erilaisiin järjestelmiin katsotaan eduksi.
 
Toivomme, että sinulla on useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä koko henkilöstön ja ylimmän johdon osakepohjaisten palkitsemisjärjestelmien parista. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi osana tiiminä.
 
Meillä on mahdollisuus kasvaa
 
Me Deloittella huomioimme yksilöt kaikilla uratasoilla ja tuemme asiantuntijoitamme omien vahvuuksien hyödyntämisessä. Meille kaikille on tärkeää positiivinen ja välitön ilmapiiri, tinkimätön asenne sekä vilpitön halu auttaa kollegoja ja asiakkaita. Tarjoamme sinulle osaavien asiantuntijoiden tuen sekä monipuoliset mahdollisuudet oman ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.
 
Näin haet
 
Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi täyttämällä hakemus nettisivuillamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaihin 14.10. mennessä. Liitäthän mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi.
 
Jos sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana, Eeva Hiulumäki kertoo sinulle mielellään lisää. Eevan tavoitat parhaiten torstaina 20.9. klo 11-12 ja tiistaina 2.10. klo 14-15 numerosta 044 359 2990.